Nokia SL3 modellek unlock, függetlenítés
Szerző gsmdoki, 2011 ápr 28 12:23
43 replies to this topic
Elküldve: 2011 november 27 - 12:56
a képernyő felbontását azért ne hagyd figyelmen kívül, de valóban nem egy rossz választás az sem.
Elküldve: 2011 november 28 - 08:11
Idézés: gsmdoki - Dátum: 2011 november 25 - 17:13
A következő szavaim mindenki megsértése nélkül értendő és elnézést kérek!
A mai napig nem értem hogy mi a picsáért kell egy mobiltelefonon gps-t vagy bármilyen koszvadt navigációt futtatni mikor egy nem látni lófaszt sem a kijelzőn, kettő mobil használat + gps + bluetooth használat mellett pestről indulva debrecenig 5x lemerül ha nincs töltőre dugva, és három nem beszélve arról hogy egy ilyen telefon cirka 30-50k között mozog. A médiában állandóan akciósan árulnak GPS navikat 10-20k között, már van olyan amin telepített térkép van. Szóval nem vágom ezt a nagy gps mizériát hogy mindenki rá van erre gerjedve. Ha valahova kis hazánkban elindulok és ne adj isten még nem jártam arra, akkor itthon a gugliban 3 perc alatt utca szinten megtervezem az útvonalat és kész. De legrosszabb esetben a kesztyűtartóban ott van a magyarország térkép és ha véletlen nem boldogulnék akkor az ősi módszer alapján a legelső kocsmában útbaigazítanak..
Szóval ennyi!!!
A mai napig nem értem hogy mi a picsáért kell egy mobiltelefonon gps-t vagy bármilyen koszvadt navigációt futtatni mikor egy nem látni lófaszt sem a kijelzőn, kettő mobil használat + gps + bluetooth használat mellett pestről indulva debrecenig 5x lemerül ha nincs töltőre dugva, és három nem beszélve arról hogy egy ilyen telefon cirka 30-50k között mozog. A médiában állandóan akciósan árulnak GPS navikat 10-20k között, már van olyan amin telepített térkép van. Szóval nem vágom ezt a nagy gps mizériát hogy mindenki rá van erre gerjedve. Ha valahova kis hazánkban elindulok és ne adj isten még nem jártam arra, akkor itthon a gugliban 3 perc alatt utca szinten megtervezem az útvonalat és kész. De legrosszabb esetben a kesztyűtartóban ott van a magyarország térkép és ha véletlen nem boldogulnék akkor az ősi módszer alapján a legelső kocsmában útbaigazítanak..
Szóval ennyi!!!
Nemrég (kb 2 éve), még én is ezen a véleményen voltam, de ma már nem értek egyet az álláspontoddal.
-Kis kijelző. Az általad említett 10-20e Ft-os GPS-ek javarészt 3,5 coll-osak, míg a fent említett ZTE Skate 4,3 coll-os, de a kistestvére a Blade is 3,5-ös, tehát nem mondhatni, hogy túl kicsi lenne, bár ugye mihez képest...
-5x lemerül. A Blade-em kb 4 órát képes működni folyamatos navigáció mellett is, úgy, hogy közben telefonálok is 1-2 alkalommal, természetesen BT-on. A wayteq x960bt-m, ami térképpel nem a 20e Ft-os kategória, az max 2 órát képes töltő nélkül menni, az Általad említett olcsó GPS-ek pedig újonnan max 1 órát, de ezt is csak pár alkalommal, utána ez 10-30 percre csökken 1-2 hónapon belül. (több alap gépen tesztelve, BluePanther, CNS, ATD...) Tehát mondhatni, hogy a GPS-hez minden alkalommal kell a töltő is, a telefonhoz nem, mert Debrecenig nem kell végig a navi, a pályán úgysem tévedsz el. Ha mégis merül, akkor rádugom töltőre...
30-50k a telefon. Ez sajnos tényleg igaz, viszont a telefont így is, úgy is már megvettem, és nem azért vettem androidot, hogy tudjak vele navigálni, mert ha nem tudna, akkor is megvettem volna, így viszont akinek már megvan, és szeretne navigációt, akkor annak a PNA vétel a plusz pénz, mert a meglévőt ingyen tudná használni, a PNA hiába csak 10e, akkor is meg kell venni. És akkor arról már nem is beszélek, hogy a Blade is 10e volt, egy olyan flottás csomagban, amit meg akarok tartani még sokáig, tehát a hűség nem gond...
Térkép. Pesten szoktam GPS-t használni, a térképet mire megveszed, már rég elavult, tehát nem alternatíva. A google igen, de nem pestiként megjegyezni egy pesti útvonalat szvsz nem lehet, arról nem is beszélve, ha útlezárás van (márpedig van), akkor buktad a dolgot, és a kocsmás módszer sem sokat segít a nagy faluban...
Egyébként én is vettem külön GPS-t is, és általában azt is használom, de mentem már telefonnal is pesten, a 3,5-ös kijelző bőven elég, ráadásul nem is sokat nézem, mert úgyis mondja mit szeretne, csak nagyobb kereszteződéseknél van a képre szükség, ahol azt mondja, hogy menj balra, de balra éppen 3 különböző út van. Tehát szerintem a mai mobilok erre már alkalmasok, hogy akár ki is váltsd vele a külön GPS vevőt...
Elküldve: 2011 december 11 - 08:19
A győri kolléga is szerintem 1-2 napra tudja vállalni a nyitást. A topic elején megtalálod a tel.számát azon egyeztess vele.
2.5 éve Magyarország vezető Online unlock szervere - www.gsmdoki.com -- GSM-Doki Szeged: +36-30-8285130 vagy GSM-Doki Budapest: +36-70-6357481
Elküldve: 2012 január 30 - 10:00
2012.02.01-től árcsökkenés a Nokia SL3-as modellekre! Ár a nyitó postban.
2.5 éve Magyarország vezető Online unlock szervere - www.gsmdoki.com -- GSM-Doki Szeged: +36-30-8285130 vagy GSM-Doki Budapest: +36-70-6357481
Elküldve: 2012 március 29 - 16:23
Az adatbázis frissítve! 2012.03.29-én
#39 Vendéggabusman_
Elküldve: 2012 május 17 - 07:57
Sziasztok!
Fiam az előző telóját "feladással" elcserélte egy ZTE SKATE-re, két hónap után derült ki, hogy előfizetéssel vásárolt telefon, a vevője nem fizette a számlát, a készüléket "letiltották".
Az egyszerű függetlenítés gondolom nem segít, mert nyilván tiltólistán van.
Van erre az esetre valami megoldás? (Ezekhez a "maibb" készülékekhez egyáltalán nem értek, a régiekken lehetett IMEEI-t cserélni - ennél is van valami hasonló?
(Az eladó nem hajlandó visszacserélni, állítólag már nincs is meg a másik teló, a szolgáltató csak az üsszes tartozás kifizetése - ami valami horribilis összeg-, után hajlandó feloldani)
Tud valaki segíteni?
Fiam az előző telóját "feladással" elcserélte egy ZTE SKATE-re, két hónap után derült ki, hogy előfizetéssel vásárolt telefon, a vevője nem fizette a számlát, a készüléket "letiltották".
Az egyszerű függetlenítés gondolom nem segít, mert nyilván tiltólistán van.
Van erre az esetre valami megoldás? (Ezekhez a "maibb" készülékekhez egyáltalán nem értek, a régiekken lehetett IMEEI-t cserélni - ennél is van valami hasonló?
(Az eladó nem hajlandó visszacserélni, állítólag már nincs is meg a másik teló, a szolgáltató csak az üsszes tartozás kifizetése - ami valami horribilis összeg-, után hajlandó feloldani)
Tud valaki segíteni?
Elküldve: 2012 május 17 - 12:52
Már levélben válaszoltam, sajnos nincs megoldás erre a problémára...
Elküldve: 2012 május 17 - 14:52
Idézés: CineDOG - Dátum: 2012 május 17 - 13:34
Ezért nem érdemes drága mobilt kéz alól venni.
Kivéve ha papírja van róla, hogy ő is gyárilag függetlenül vette.
Kivéve ha papírja van róla, hogy ő is gyárilag függetlenül vette.
Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

Unlock szerver
Devizaárfolyam -realtime
FÓRUM
Pémium előfizetés
Telefon függetlenítő
Új válasz