Ide jöhetnek a hibák, észrevételek.
Elküldve: 2010 július 18 - 11:59
Elküldve: 2010 július 18 - 16:22
Egyébként oké a fórum. Még szokni kell, de jó lesz ez. Gratulálok!
Elküldve: 2010 július 18 - 16:43
Kösz az észrevételt!
Elküldve: 2010 július 18 - 16:52
Elküldve: 2010 július 18 - 17:10
Elküldve: 2010 július 18 - 17:49
Szerkesztve joc_ által: 2010 július 18 - 17:51
Elküldve: 2010 július 18 - 20:31
Elküldve: 2010 július 18 - 20:49
Elküldve: 2010 július 18 - 21:20
Ha nem nagy gond ....
Elküldve: 2010 július 18 - 21:50
Idézés: Shagrath - Dátum: 2010 július 18 - 21:20
Ha nem nagy gond ....
Éppen szólni szeretnék, hogy ilyen avatar és aláírás kép itt a fórumban ne legyen. Köszi!
Köszönöm!
Elküldve: 2010 július 18 - 22:01
Köszönöm!
Elküldve: 2010 július 19 - 09:51
Ezzel teljesen egyetértek.
A másik a sex témakörhöz tartozik. Az apa lánya, anya fia, családban marad témakörök kimaradhatnának a fórumból. Nálam ezek, de szerintem másoknál is kicsapják a biztosítékot és természetellenes dolgok. Nem vagyok prűd, de ha valaki erre gerjed forduljon orvoshoz. Bocs nem akartam senkit megbántani.A moderátorok töröljék az ilyen topikot.
Elküldve: 2010 július 19 - 09:58
Idézés: koriful - Dátum: 2010 július 19 - 09:51
A másik a sex témakörhöz tartozik. Az apa lánya, anya fia, családban marad témakörök kimaradhatnának a fórumból. Nálam ezek, de szerintem másoknál is kicsapják a biztosítékot és természetellenes dolgok. Nem vagyok prűd, de ha valaki erre gerjed forduljon orvoshoz. Bocs nem akartam senkit megbántani.A moderátorok töröljék az ilyen topikot.
Viszont egy áthidaló megoldásként lehet hogy lesz majd egy Extrém kategória vagy valami hasonló a Sex-en belül és ezek mennek oda, de ezt még megtárgyalom a többiekkel...

Babzsákfotelt keresel? Itt kapsz olcsón, jót!
Vágy sok van, szükséglet kevés. A szükségleteket ki lehet elégíteni a vágyakat soha. A vágy megőrült szükséglet. Lehetetlen kielégíteni. Minél jobban próbálod kielégíteni, annál többet és többet akar. A vágyak csúnyák, és szörnyeteget csinálnak az emberekből. Őrültté teszik őket. Amint kezded megtanulni, hogyan válaszd a békét, máris elég egy apró szoba, elég egy kevés élelem, elég néhány ruha, elég egy szerető társ. - Osho
Elküldve: 2010 július 19 - 10:05
Elküldve: 2010 július 19 - 12:24
A keresés az IP Board oldalon nem működik de a Paradise skinen már igen.
A Board Mobile skinen pedig a linkek nem jelennek meg, bár én a Paradise skint fogom használni mivel a régi oldalon is a sötét skin volt.
A másik , amikor vagyok egy avi sub, vagy avi dub, dokumentum topicban és a filmes topicba szeretnék visszamenni , kidobb hogy nem megfelelő felhasználó, ezt megtudnátok csinálni?
Természetesen a warezlink.eu-ra ha ráklikkelek akkor a görgő segítségével ott vagyok ,csak egy ici-picit hoszú folyamat.
A hide tag itt egy kicsit több időt igényel, mert ha beillesztem a linket akkor mindig felülre helyezi amit még külön át kell másolni a hozzászolás aljára.
A másiknál ugye úgy volt hogy ráklikeltem a hide-ra alulra berakta a kodot és nekem már csak a linkeket kellett behelyezni.
Itt meglehetne oldani ?
Ha nem akkor majd megszokom idővel ezt is:)
Csak arra gondoltam hogy a feltöltők dolgát egy picit megkönnyíteni.
De természetesen ne csináljatok belőle nagy ügyet , ha így lehet csak, megértem !
Remélem nem bántó a hozzászolásom csak az észrevételeimet írtam le.
Elküldve: 2010 július 19 - 15:20
Köszi
Elküldve: 2010 július 19 - 15:24
Idézés: genya10 - Dátum: 2010 július 19 - 15:20
Köszi
Mi van a fórum címe alá írva?
Figyelem! Az újonnan belinkelt filmeket kérjük az alább található kategóriáknak megfelelően elhelyezni!
Tehát ne a filmekbe tedd, hanem a megfelelő alfórumba, úgymint:
- DVD, Blue-Ray, HD
- AVI / Hun, DVDRip, TVRip
- AVI / HunSub, DVDRip, TVRip
- ....

Vágy sok van, szükséglet kevés. A szükségleteket ki lehet elégíteni a vágyakat soha. A vágy megőrült szükséglet. Lehetetlen kielégíteni. Minél jobban próbálod kielégíteni, annál többet és többet akar. A vágyak csúnyák, és szörnyeteget csinálnak az emberekből. Őrültté teszik őket. Amint kezded megtanulni, hogyan válaszd a békét, máris elég egy apró szoba, elég egy kevés élelem, elég néhány ruha, elég egy szerető társ. - Osho
Elküldve: 2010 július 19 - 18:16
sziasztok
A keresés az IP Board oldalon nem működik de a Paradise skinen már igen.[/quote]
Szia!
Nos, a kereső egy kicsit túlkomplikált. Gyors keresésénél, tehát ha nem kattintasz rá a kis fogaskerékre, akkor a lenyíló kis ablakban tudod kiválasztani, hogy hol szeretnél keresni. Attól függően, hogy az oldalon hol tartózkodsz, alapból az a rádiógomb van bejelölve. Tehát, ha az index-en vagy, akor a Fórum, ha a taglistán akkor az, stb. Ha egy topikban vagy, akkor felajánlja lehetőségként az adott topikot és a fórumot is.
[quote]A Board Mobile skinen pedig a linkek nem jelennek meg, bár én a Paradise skint fogom használni mivel a régi oldalon is a sötét skin volt.[/quote]
Igen, azzal sajnos van valami, úgyhogy az le is lett tiltva.
[quote]A másik , amikor vagyok egy avi sub, vagy avi dub, dokumentum topicban és a filmes topicba szeretnék visszamenni , kidobb hogy nem megfelelő felhasználó, ezt megtudnátok csinálni?
Természetesen a warezlink.eu-ra ha ráklikkelek akkor a görgő segítségével ott vagyok ,csak egy ici-picit hoszú folyamat.[/quote]
Köszönöm, hogy ezt jelezted! Ettől függetlenül elérhető volt az összes fórum, csak a kategóriák jogosultsága volt kicsit megzavarodva. Így arra kattintva kiírta, hogy nincs jogosultság. Most már ez is oké.
[quote]A hide tag itt egy kicsit több időt igényel, mert ha beillesztem a linket akkor mindig felülre helyezi amit még külön át kell másolni a hozzászolás aljára.
A másiknál ugye úgy volt hogy ráklikeltem a hide-ra alulra berakta a kodot és nekem már csak a linkeket kellett behelyezni.
Itt meglehetne oldani ?
Ha nem akkor majd megszokom idővel ezt is:)
Csak arra gondoltam hogy a feltöltők dolgát egy picit megkönnyíteni.[/quote]
Nálam ez a hiba nem jelentkezik. Ahol a kurzor áll, oda teszi a hide-ot. Valami JS gubanc lehet nálad. Ha nem megy, akkor próbáld úgy, hogy beteszed a linkeket, kijelölöd őket, majd úgy kattints a hide-ra, végül a hozzáad-ra. A kijelölést fogja a kód közé tenni.
Egyébként most teszt jelleggel van egy olyan, hogy a simán betett linkeket is hide-olja, valamint az összes stílusban lévő linket is, kivéve azt, ami code-között van.
[quote]De természetesen ne csináljatok belőle nagy ügyet , ha így lehet csak, megértem !
Remélem nem bántó a hozzászolásom csak az észrevételeimet írtam le.[/quote]
Ne viccelj, ezért van ez a téma. Köszönjük az észrevételt neked is!
Elküldve: 2010 július 20 - 09:14
Köszönöm!
Elküldve: 2010 július 26 - 22:12
"Your results for the term térkép limited to the first 200"
Miért csak 200? Hogy láthatom a többit?
Elküldve: 2010 július 27 - 07:11
Idézés: kutyafülű - Dátum: 2010 július 26 - 22:12
"Your results for the term térkép limited to the first 200"
Miért csak 200? Hogy láthatom a többit?
Valószínűleg túl általános dologra kerestél a térképpel, túl sok a találat.
Próbáld pontosítani a keresést, pontosabb keresőszavakat megadni. Pl.: Garmin térkép, IGO térkép, Katonai térkép ...stb.
Segíthet még az is, ha kijelölöd hogy hol történjen a keresés, a programok között, az e-könyvekben, vagy esetleg a filmekben...vagy máshol...

Elküldve: 2010 július 27 - 21:37
Hiba vagy csak zavar az erőben?
Elküldve: 2010 július 28 - 06:58
Elküldve: 2010 július 28 - 13:16
Misika!
A téma új hozzászólás értesítést meg kapcsold ki.
Köszönöm!
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

Unlock szerver
Devizaárfolyam -realtime
FÓRUM
Pémium előfizetés
Telefon függetlenítő