Ugrás a tartalomhoz

Get Adobe Flash player

Speciális ajándék a warezlinks tagok részére

41 replies to this topic

#1 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 24 - 07:35

Award-winning Technology

Kills all forms of Malware...
STOPzilla successfully scans, removes and blocks Spyware, Adware, Pop-up ads, Phishing attacks, hijackers, rootkits, Trojans, bots, drive-by downloads, rogue programs, messenger service ads, keyloggers, malicious BHOs, dialers, and much more.
Comprehensive Online Security...
Our commitment to excellence has resulted in numerous awards and recognition from a wide variety of publications and software testing organizations around the world. STOPzilla's technology has protected users from Spyware / Adware in over 60 countries and has been downloaded by more than 15 million users, worldwide.

Scans, Removes, and Blocks Spyware
True Real-timeTM Protection...
STOPzilla's True Real-Time protection detects, blocks, and quarantines both known and potential Spyware infections before they can attack your system and do damage. Legitimate software programs are allowed to execute freely. From the moment you start your computer, STOPzilla is working to protect you from malicious programming, so your PC is never vulnerable.
Most advanced Pop-up blocker available...
STOPzilla's highly advanced Pop-up blocker intercepts and destroys all forms of Pop-up advertisements while allowing user-requested Pop-ups to display. STOPzilla has the intelligence to distinguish legitimate Pop-ups (banking sites, e-mail, etc.) from annoying Pop-up Ads. Not all Pop-up blockers were created equal. Basic Pop-up blockers will not block Pop-ups delivered by Spyware / Adware applications. STOPzilla's award-winning Pop-up blocking technology will block both Web site spawned Pop-ups and well as Pop-ups launched by Spyware / Adware applications.
Simple to use...
STOPzilla has been specifically designed to perform effectively regardless the user's level of computer expertise. Upon boot-up, STOPzilla starts and requires very little user interaction. With STOPzilla, your time can be spent surfing the Web, not worrying about Spyware and Adware.
Frequent Auto-updates & Free Tech Support...
STOPzilla's Spyware / Adware research team sends out updates as often as every day to ensure that your PC security is never compromised and always protected against the latest threats.

Inkább berakom az angol originál szoveget is mert a lenti magyar fordítás az sajna siralomház a GOOGLENAK koszonhetoleg - !!!

Please Login or Register to see this Hidden Content

pass : doki

kép

kép

kép

kép

WEB-INFO:

Díjnyertes technológia

Megöl minden formája Malware ...
STOPzilla sikeresen vizsgál, eltávolítja és blokkolja a kémprogramokat, adware, Pop-up hirdetéseket, adathalász támadások, eltérítők, rootkitek, trójai programokat, botokat, drive-by download ", gazember programok, futárszolgálat hirdetések, keyloggers, rosszindulatú BHOs, tájszólás, és még sok más.
Átfogó Online Biztonsági ...
Elkötelezettségünket a kiválóság azt eredményezte, számos díj és elismerés a legkülönfélébb kiadványok és szoftvertesztelés szervezetek szerte a világon. STOPzilla a technológia védi a felhasználók Spyware / Adware több mint 60 országban, és már letöltött több mint 15 millió felhasználóval világszerte.

Vizsgál, Eltávolítja, és blokkolja a kémprogramokat
Igaz Real-timeTM védelem ...
STOPzilla True valós idejű védelem felismeri, blokkolja, és karanténba helyezi az ismert és lehetséges Spyware fertőzés, mielőtt támadást a rendszer, és nem kár. Jogos szoftverek végezheted szabadon. Attól a pillanattól kezdve a számítógép indításakor, STOPzilla azon dolgozik, hogy védelmet nyújt a rosszindulatú program, így a számítógép soha nem veszélyeztetett.
Legfejlettebb Pop-up blokkoló álló ...
STOPzilla erősen fejlett Pop-up blokkoló elfogja és elpusztítja az összes formáját Pop-up reklámokat, miközben lehetővé teszi a felhasználó által kért Pop-up kijelzőn. STOPzilla van az intelligencia megkülönböztetése jogszerű Pop-up (banki honlapok, e-mail, stb), a bosszantó pop-up hirdetések. Nem minden Pop-up blokkolót egyenlőnek teremtetett. Basic Pop-up blokkolót nem fogja blokkolni a Pop-up által szállított spyware / adware alkalmazásokat. STOPzilla díjnyertes Pop-up blokkoló technológia blokkolja a két webhely szült Pop-up és valamint pop-up által indított Spyware / Adware alkalmazások.
Egyszerű használat ...
STOPzilla már kifejezetten hatékonyan gyakorolni, tekintet a felhasználó szintű számítógépes szakértelem. Amikor boot-up, STOPzilla elindul, és nagyon kevés felhasználói beavatkozás. A STOPzilla, az idő el lehet költeni a szörfözés a weben, nem aggódni a kém-és reklámprogramok.
A gyakori automatikus frissítések és ingyenes technikai támogatás ...
STOPzilla a Spyware / Adware kutatócsoport küld frissítéseket olyan gyakran, mint minden nap, hogy a számítógép biztonsága soha nem sérül, és mindig védeni a legújabb fenyegetésekkel szemben.

Szerkesztve DOKTOR által: 2010 december 24 - 07:42

Get Adobe Flash player

#2 Katalin Anna

Feltörekvő

• Felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 81 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 24 - 08:42

Szia! [xmas_lol2.gif][xmas_lol2.gif] Először is boldog karácsonyt! Szeretném megkérdezni, hogy az Avast Internet Security mellé feltehető-e ez a program? nem zavarják-e egymást? Egyáltalán az Avast Internet Security mellett szükség van kémprogram irtóra?

Szerkesztve Katalin Anna által: 2010 december 24 - 08:52

#3 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 24 - 09:42

Énís kívánok neked meg az egéssz warezlinks komunitának - kozosségnek boldog karácsonyi unnepeket és gazdag jézuskát - ami meg a kerdésedet illeti a válaszom az hogy az AIS - hez eszta StopZilla programot istenmencs berakni mert eza StopZilla csakis az ESS - vel tud barát lenni és kozosen szinte legyozhetetlen páros - de hogy más hasonló bisztonsági programokkal tude eggyut mukodni aszt nemtom mert csakis az Eset Smart Security - vell teszteltuk - ... !!!

Szerkesztve DOKTOR által: 2010 december 24 - 10:06

#4 CineDOG

Site Admin

• Adminisztrátor
  • 33.318 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 27 - 17:48

Köszi szépen! [icon_thumright.gif]
Ezt a topikot kiemelem.
Kattints minden nap a fórumon lévő reklámokra!
Köszönöm!

#5 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 27 - 19:47

kép

Kedves "Katalin Anna" tudom hogy írtam az AIS meg a STOPZILLA val kapcsolatban hogy isten mencs feltelepíteni a SZ az AIS mellé de én csak abbol indúltam ki hogy más komplex bisztonsági rendszerrel mellé az Eset Smart Security-n kívul nemtelepítettuk - nemteszteltuk de mindennek ellenére még akkor is bocsánatot kérek tolled. Szóval a helyzet a kovetkezo és pedig az hogy az eggyik barátnomnek a gépén csak az AIS van fent de az utolsó idoben szinte napirenden álandó anomáliák - nemmegmagyarászható viselkedések zavarják az életét még oyankor is ha nemcsinál a gépen semmit. És megkért hogy segítcsek neki mert már nemtuggya mitévo legyen no és ennek az alapján úgy dontottem hogy feltelepítem neki próba szeruen a STOP-ZILLAT és hála istennek sikerult is minden féle probléma nelkul. A komplex FULL teszt az szinte hátborzongató amit meglelt amit tiis láthattok a screenen amely nagyon ceszélyes károkozókat is problémanelkul kiis gyilkolt abszolutte kitorléssel eggy ujra indítás után és a gépe már abszolutte problémamentesen muxik. Itt szeretnék ezúttal nektek mondani valamit és pedig aszt hogy van eggy kimondottan csakis tesztelés céljábol eggy gépunk amelyikre felnyomattuk pontosan 500 mindenféle károkozó kodokat kozepes veszéyyell és a legmagasabb veszéyyell és kesztuk a tesztelésuket 10 kulonféle komplex bisztonsági rendszerekkel mint peld. a KIS a NIS a GET-DATA satob. mindeggyik talált mongyuk rá elég sokat az elso tehát a legjobb e téren volt a KIS utánna az AIS satob. no és az ESS a híres nevezetes szlovák gyártmányú progi az volt ebben a tesztben a leges legutolsó abszolutte minimális találattal. Csakis a STOP-ZILLA fedezet fell abszolutte mindent vagyis az 500 komplex malwaret és csak a SZ tutta iket orokre kigyilkova elistávolítani - igazan megéri feltelepíteni és nyugottan aludhattok mert bisztosak lehettek benne hogy a gépetek tiszta lessz mint a ma szuletett csecsemo - foleg ajálom az ESETES rajongójinak .... !!!

#6 CineDOG

Site Admin

• Adminisztrátor
  • 33.318 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 27 - 20:14

A C/windows/notepad.exe mióta malware vagy vírus?
Kattints minden nap a fórumon lévő reklámokra!
Köszönöm!

#7 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 27 - 21:27

Aza notepad virus dolog azert van mert a barátnomnek a windowsza nem eredeti hanem a netrol leszedett cucc - modifikált és éppen azert csakis eredeti windowszot éri meg használni ami telyesen sértetlen - !!!

#8 Katalin Anna

Feltörekvő

• Felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 81 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 28 - 12:01

Üzenet megtekintéseIdézés: DOKTOR - Dátum: 2010 december 27 - 19:47

kép

Kedves "Katalin Anna" tudom hogy írtam az AIS meg a STOPZILLA val kapcsolatban hogy isten mencs feltelepíteni a SZ az AIS mellé de én csak abbol indúltam ki hogy más komplex bisztonsági rendszerrel mellé az Eset Smart Security-n kívul nemtelepítettuk - nemteszteltuk de mindennek ellenére még akkor is bocsánatot kérek tolled. Szóval a helyzet a kovetkezo és pedig az hogy az eggyik barátnomnek a gépén csak az AIS van fent de az utolsó idoben szinte napirenden álandó anomáliák - nemmegmagyarászható viselkedések zavarják az életét még oyankor is ha nemcsinál a gépen semmit. És megkért hogy segítcsek neki mert már nemtuggya mitévo legyen no és ennek az alapján úgy dontottem hogy feltelepítem neki próba szeruen a STOP-ZILLAT és hála istennek sikerult is minden féle probléma nelkul. A komplex FULL teszt az szinte hátborzongató amit meglelt amit tiis láthattok a screenen amely nagyon ceszélyes károkozókat is problémanelkul kiis gyilkolt abszolutte kitorléssel eggy ujra indítás után és a gépe már abszolutte problémamentesen muxik. Itt szeretnék ezúttal nektek mondani valamit és pedig aszt hogy van eggy kimondottan csakis tesztelés céljábol eggy gépunk amelyikre felnyomattuk pontosan 500 mindenféle károkozó kodokat kozepes veszéyyell és a legmagasabb veszéyyell és kesztuk a tesztelésuket 10 kulonféle komplex bisztonsági rendszerekkel mint peld. a KIS a NIS a GET-DATA satob. mindeggyik talált mongyuk rá elég sokat az elso tehát a legjobb e téren volt a KIS utánna az AIS satob. no és az ESS a híres nevezetes szlovák gyártmányú progi az volt ebben a tesztben a leges legutolsó abszolutte minimális találattal. Csakis a STOP-ZILLA fedezet fell abszolutte mindent vagyis az 500 komplex malwaret és csak a SZ tutta iket orokre kigyilkova elistávolítani - igazan megéri feltelepíteni és nyugottan aludhattok mert bisztosak lehettek benne hogy a gépetek tiszta lessz mint a ma szuletett csecsemo - foleg ajálom az ESETES rajongójinak .... !!!

Szia!:) Kösz, hogy írtál, de valami még nem tiszta nekem mégpedig az, hogy avast Internet Securitynek, és a Stop-Zillának is van állandó védelme, ez nem zavarja akadályozza a két program probléma mentes működését?

#9 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 28 - 12:22

Kedves "Katalin Anna" nemzavarja merthogy csakis az AIS-nek van tuzfala-firewall ... igaz még korán van de ém már akkor is kívánok neked és a kedves családodnak BUÉK...hogy aza 2011-es év legyen minden téren sokkal jobb minta mostani...szia...udv : doki....!!!

#10 Katalin Anna

Feltörekvő

• Felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 81 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 28 - 17:07

Üzenet megtekintéseIdézés: DOKTOR - Dátum: 2010 december 28 - 12:22

Kedves "Katalin Anna" nemzavarja merthogy csakis az AIS-nek van tuzfala-firewall ... igaz még korán van de ém már akkor is kívánok neked és a kedves családodnak BUÉK...hogy aza 2011-es év legyen minden téren sokkal jobb minta mostani...szia...udv : doki....!!!

köszönöm a kívánságokat, és neked is szívből minden szépet és jót kívánok!:)Nem tudnál nekem segíteni abban, hogy a stop-mozilla ne törölje a portable MobiMouse indító exéjét? Ez egy fordító program, amire szükségem volna mert szégyen ide, vagy oda, de nem tudok angolul!:( Onnan tudom, hogy Stop-Mozilla törli, mert letöröltem Mozillát, vissza tettem normálisan a gépre a portable MobiMousét, és újra működik! az avastnak, a Kasperskynek sem volt semmi baja a portable MobiMousével

Szerkesztve Katalin Anna által: 2010 december 28 - 17:10

#11 ballagyuri

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 31 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 29 - 08:15

Köszönöm a felöltést, igazán hasznos program!

#12 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 29 - 08:22

Szia...

Kedves Katalin Anna tudod így hogy nemvagyok ott a géped elott úgy igazából nagyon nehéz jó minoségu tanácsokad adni foleg nekem mert még írni sem tudok rendesen magyarúl szakszeruen meg a gondolattyalyimat czech rol lefordítani magyarra és írásba foglalni. Csak ennyit tudok segíteni de bízok benne hogy eza segítcégem hasznos lessz a számodra. Esztet innen tolsd le :

a pass az doki - ebben a csomagban a takarítón meg a video-bemutatón kívul van eggy ugancsak PORTABE fordító program amelyik segítcségével konnyedén foksz tudni lefordítani bármit magyarra...további szép napot kívánok neked szia...udv : doki...!!!

#13 Katalin Anna

Feltörekvő

• Felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 81 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 29 - 13:13

Üzenet megtekintéseIdézés: DOKTOR - Dátum: 2010 december 29 - 08:22

Szia...

Kedves Katalin Anna tudod így hogy nemvagyok ott a géped elott úgy igazából nagyon nehéz jó minoségu tanácsokad adni foleg nekem mert még írni sem tudok rendesen magyarúl szakszeruen meg a gondolattyalyimat czech rol lefordítani magyarra és írásba foglalni. Csak ennyit tudok segíteni de bízok benne hogy eza segítcégem hasznos lessz a számodra. Esztet innen tolsd le :

a pass az doki - ebben a csomagban a takarítón meg a video-bemutatón kívul van eggy ugancsak PORTABE fordító program amelyik segítcségével konnyedén foksz tudni lefordítani bármit magyarra...további szép napot kívánok neked szia...udv : doki...!!!

Nagyon szépen köszönöm!:)

#14 jolly

Jollyminátor

• Adminisztrátor
  • 2.032 Hozzászólás:

Elküldve: 2010 december 29 - 13:34

Kedves Katalin Anna, lehet hogy a StopZilla azért törli a MobiMouse-od exe-jét mert bizony van benne egy szép kis féreg, amit a vírusirtóid nem ismertek fel.

kép

#15 smilecat

Kezdő

• Felhasználó
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 január 04 - 16:08

Sziasztok!

Először is BUÉK mindenkinek!

Másodszor kérdésem lenne...

letöltöttem, kipróbáltam és most tanácstalanul állok ez előtt:

A program a saját aktiváló exéjét vírusnak találja...ez mitől lehet??
nem jelzi túl veszélyesnek ezt...ilyenkor mi a teendő?? delete?? vagy hagyjam a fenébe??

kép

üdv

-s-

#16 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 január 04 - 19:09

Igen tudom "smilecat" hogy az aktivácios kulcsot likvidálni foglya a STOP-ZILLA - NYUGOTTAN HAGYD HOGY TOROLYE KI MERT MÁR AZ TXT-AKTIVÁCIOS KULCS ELEVE BENNE VAN A REGISZTERBEN ÉS AZA LÉNYEG HOGY MÁR OROKRE BENNE MARAD...

#17 smilecat

Kezdő

• Felhasználó
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 január 04 - 20:50

okés...köszönöm!

#18 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 január 06 - 08:01

papaiati - sajna a win 7 - en eza STOP-ZILLA nemmegy csakis XP-n...

#19 hathor2

Kezdő

• Felhasználó
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 02 - 13:33

Feltetem a stopzillát és a nod is fut mellete elég jol köszi

#20 RaBBiT

Uploader

• Felhasználó
  • PipaPipaPipaPipa
  • 285 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 02 - 19:41

Ne viccelj 200Mb video :)

TIA
•°o.O RaBBiT O.o°•

kép
Cracking Is Not A Crime, It's Our Passion

#21 anorche

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 10 - 07:44

Sajnos nekem nem sikerült. Ott rontottam el, hogy először nem néztem meg a videót és a saját fejem után mentem. Utána hiába töröltem le a programot, nem sikerül. Ott a gond, hogy mikor activáltam és kattintok a check update -re és ki jön hogy igen vagy nem, rámegyek az igenre és egy teljesen már telepítő fogad. És amik tölti a frissitést a vidón 16 mb nálam csak 6 mb.

#22 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 10 - 11:25

anorche és tehozzád hasonlók akik elsore nemtuttak valamit rendesen feltelepíteni nézzétek meg eszta video bemutatót merthogy a számotokra gyártottam le amelyik videó sajna már a legvégire minoségileg nem éppen a legjobb de annak ellenére hiszem hogy megfogjátok tudni erteni az egésszet ami a lényeg.

A rar csomag nincs lejelszavazva mert a mediafire szerver másképpen nemengedéjezné a feltoltést ha levolna jelszavazva...

#23 anorche

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 10 - 14:54

Kitöröltem a a registri ből mindent stopzillát, újraindítottam feltelpíettem és az első indulásnál et írja ki:

A 4 részes videót valamiért nem tudom megnyitni. Vlc -vel és windows medi player is próbáltam

#24 jolly

Jollyminátor

• Adminisztrátor
  • 2.032 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 10 - 15:30

Hát a kép szerint nem uninstalláltál.
Előbb töröld le a programot teljesen, ujraindítás aztán mennie kell.

kép

Azt írja a stopzilla fut csak valamelyik service-t nem tudta elindítani.

kép

#25 aaa001

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 21 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 15 - 15:46

Nekem el sem indul win7-en...

#26 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 február 15 - 17:40

Eza progi a Win - 7 - en nemmuxik ................ !!!

#27 fire123

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 április 06 - 11:43

Köszi Doktor! itt a tavasz meg a sör de próba is leszen 1x.

#28 anorche

Pelenkás

• Felhasználó
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 április 09 - 10:46

Nekem sikerült ezt a csodás programot felrakni Win 7 professional 64 bit -re, és tényleg full verziós!

#29 DOKTOR

Prémium fórumos

• Prémium fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 871 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 április 09 - 11:35

anorche - eszt az álításodat elsem tudom kébzelni merthogy csak az XP-t megha jó tudom a VISTAT támogattya legalábbis ijen valamire enlékszem a StopZilla Home oldaláról - de lehetcséges hogy már gyártottak a Win - 7 - re is StopZillat...!!!

#30 gagyilaci

Feltörekvő

• Felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 96 Hozzászólás:

Elküldve: 2011 május 28 - 19:49

KÖSZÖNÖM csak egy a gond a videó már nincs a csomagba,ezért nem igazán merek telepíteni. [icon_eek.gif]

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

NET Egyesület - Mobilflotta és egyéb kedvezmények